Ajankohtaista

Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelija Marjo Saarelainen aloitti 26.1. maanantaina harjoittelun Pohjois-Savon Liikunnalla.
Pohjois-Savon Urheilugaalaa juhlittiin uudistuneella Kuopion kaupunginteatterilla torstai-iltana. Toista kertaa järjestetyssä gaalassa palkintoja ja kiitoksia jaettiin vuonna 2014 menestyneiden urheilijoiden lisäksi urheiluseuroille, urheilijoiden taustavoimille sekä liikunnan ja urheilun parissa elämäntyönsä tehneille henkilöille.
Pohjois-Savon osalta kevään VOK Superviikonloppu järjestetään Kuopiossa 17.-19.4.2015.
Laakase nyt! (22.1.2015)
Tule seuraamaan 29.1 Kuopion kaupunginteatteriin, millä eväillä kuopiolainen palloilu menestyy tulevaisuudessa. Keskustelijoina Sami Kapanen, Mika Kojonkoski, Tuomas Sammelvuo, Ari Lahti ja Pekka Laasonen! Tilaisuuden juontaa Savon Sanomien päätoimittaja Jari Tourunen.
Kuopio Maratonin historian ensimmäinen Sometiimi kokoontui maanantaina Kuopiohallilla. Viisi toisilleen ennestään tuntematonta tiimiläistä tapasivat infotilaisuuden ja Juoksukoulun merkeissä.
Käy lukemassa uusimmat uutiset.
Toimintakyvyn vaikutus työelämään (TOVA)-hanketta on toteutettu yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa vuoden 2013 lokakuusta alkaen. Hankkeen aikana on neljässä pohjoissavolaisessa yrityksessä tehty toimenpiteitä henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Pohjois-Savon Liikunnan vastuualueena on ollut edesauttaa työntekijöiden työssäjaksamista ja työkyvyn ylläpitämistä.
Lue vuoden 2014 viimeinen Valopilkku, juttua mm. TOVA-hankkeesta, Urheilugaalasta, FIM:n kilpailujohtajasta...
Pohjois-Savon Liikunnan syyskokouksessa 26.11 vieraili miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo. Hän kertoi kokouksen alussa kokemuksiaan ja näkemyksiään valmentamisesta ja erityisesti miesten maajoukkueen valmistautumisesta MM-kisoihin ja myös kisojen aikaisesta toiminnasta. Esitys kiinnosti suuresti syyskokouksen osallistujia ja aiheet herättivät paljon keskustelua ja kysymyksiä. Tuomas valittiin syyskokouksen puheenjohtajaksi ja hän suoriutui tästäkin tehtävästä mallikkaasti. Kokouksessa mm. vahvistettiin vuoden 2015 toiminta- ja taloussuunnitelma.
RSS ATOM