Ajankohtaista

Pohjois-Savon Liikunnan, Valon ja Pohjois-Savon kuntien yhteistyössä järjestämä Liikkuva Pohjois-Savo käynnistyy jo elokuussa
Tule mukaan kokeilemaan ja ideoimaan, miten saadaan lisää liikettä arkeen.
Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan paikallishankkeisiin on haettavissa taloudellisia lisäresursseja. KKI-hankehaku päättyy 30.9, AVI:n myöntämän rahoituksen aikataulusta tiedotetaan elo-syyskuun aikana.
Pohjois-Savon Liikunta ry:n hallitus valitaan kahden vuoden välein ja tämä uuden hallituksen valinta tehdään PSL:n syyskokouksessa.
Liikuntaleikkikoulu on 3–6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa mm. urheiluseuroissa, MLL -yhdistyksissä, seurakunnissa ja päivähoidossa. Ilmoittaudu koulutukseen ja käynnistä liikuntaleikkikoulu toiminta.
Pohjois-Savoon myönnettiin KKI-tukea yhteensä 16 800€ seitsemälle eri hankkeelle.
Pohjois-Savon Liikunnan Sporttileirillä liikuttiin monipuolisesti ja pidettiin hauskaa yhdessä. Kiitos kaikille, ensi vuonna uudestaan!
Kaikki Pohjois-Savon yhdeksäntoista kuntaa ovat päättäneet järjestää yhdessä Pohjois-Savon Liikunta ry:n kanssa täydellisen liikuntaviikon, jonka tavoitteena on lisätä liikettä arjessa. Tämä kyseinen viikko on vko 40 eli 28.9.-4.10.2015. Poikkeuksena on Varkaus, jossa viikko toteutetaan jo 31.8.-6.9.
Toimiston kesäaika 1.6.-3.8. Ma 11.00-15.00 Ti-To 9.00-15.00 Pe 9.00-14.00
Tapahtuman aikana nähtiin monenlaista keliä, oli kovaa puuskittaista tuulta, sadetta, aurinkoa sekä mukavan tuuletonta ja leppoisaa keliä! Näissä olosuhteissa noin 250 naista kävi juoksemassa tai kävelemässä 5km tai 10km lenkin.
RSS ATOM