Ajankohtaista

Pohjois-Savon Liikunta hakee viestintäassistenttia Kuopio Maraton 2015 -tapahtumaan sekä muihin PSL:n viestinnän tehtäviin.
Tämän päivän Valopilkussa mm. seuratuesta, ‪#‎Munliike‬ -kampanjasta ja syksyllä järjestettävästä Täydellinen liikuntaviikko Pohjois-Savossa tempaukseta.
Kunnon Laiva on liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Viikonlopun risteilyllä on luvassa iloista ja rentoa menoa, asiantuntijoiden luentoja, virkistäviä liikuntahetkiä, monipuolinen näyttelyosasto, toimijoiden kohtaamisia ja viihdettä. Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, virkistymään ja viihtymään!
Miten palvelukeskusten rakentaminen alueille etenee? HYMY- ja ELVO-hankkeet esittäytyy. Kuopion Reippaan Voimistelijat - Matkalla kohti huippuseuraa. Sekä paljon ajankohtaista asiaa seuroille, kunnille ja liikkujille.
Kesän 2015 sporttileirin ilmoittautuminen on avattu. Käy tutustumassa lajivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan. Uutuuslajeina uinti ja koripallo.
Kuopiolaisille yhdistyksille suunnattu ESR-rahoitteinen Hyvinvointimyrsky (HYMY) -hanke käynnistyi 9.3.2015. Tavoitteena yhdistysten ja yhdistystoimijoiden hyvinvoinnin ja tuottavuuden lisääminen.
Yhdistystoiminnan Verotuskoulutus järjestetään Siilinjärvellä 25.5.2015 klo 17.00–20.30.
Kevään 2015 VOK Superviikonloppu alkaa perjantaina 17.4. klo 17.30 Pohjois-Savon Liikunnan toimistolla. Ilmoittaudu viimeistään 2.4.2015 klo 16.00.
Itä-Suomen aluehallintovirasto ja Pohjois-Savon Liikunta ry järjestävät yhdessä Koulupäivien liikunnallistaminen – iltapäiväseminaarin Iisalmessa.
Liittyessäsi Pohjois-Savon Liikunta ry:n jäseneksi saat monipuoliset jäsenedut.
RSS ATOM