Ajankohtaista

SuomiMies seikkailee -rekkakiertue saapuu Pohjois-Savoon syyskuussa. Kiertue kiertää Kiuruvesi-Iisalmi-Siilinjärvi-Kuopio-Varkaus paikkakunnat 15.-19.9. välisenä aikana.
Wille Markkanen palkattiin Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6 alkaen. Hän jatkaa osa-aikaisena tapahtuma- ja markkinointipäällikkönä Pohjois-Savon Liikunnassa Kuopio Maratoniin 6.9 asti. Marko Heikkinen palkattiin hänen työnsä jatkajaksi ja molemmat työskentelevät osa-aikaisina 6.9 asti. Marko on myös Siilinjärvi Pesiksen palveluksessa osa-aikaisena.
Toimistomme palvelee 1.6.-8.8. ma klo 11-15, ti-to klo 9-15, pe klo 9-14. Olemme suljettu 7.7.-20.7. Aurinkoista ja liikunnallista kesää!
Lähes 500 naista osallistui perjantaina 23.5. järjestettyyn Kunnon Askel -tapahtumaan. Aurinkoinen ilma ja monipuolinen ohjelma loivat iloisen tunnelman Snellmanin puistoon.
Pohjois-Savon Liikunnan Valopilkku -verkkolehti nro 6 on ilmestynyt. Lehteen jututimme mm. kesän suurien liikuntatapahtumien Kuopio-Jukolan ja Kalevan kisojen järjestäjiä. Lue lehti osoitteessa
Tervetuloa Sokos Hotellien ja Pohjois-Savon Liikunnan järjestämään Sportti-iltaan, joka on Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopiossa 23.4. Illan tähtivieraana on pikajuoksija Maria Räsänen, joka valmistautuu Kuopiossa pidettäviin Kalevan Kisoihin. Liitteenä on illan monipuolinen ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.
Moni urheilija joutuu kamppailemaan monen moisten vammojen kanssa. Vuosittain sattuu noin 350 000 liikuntavammaa ja niitä sattuu etenkin nuorille urheiluseuraharrastuksissa. Useat vammat olisivat ehkäistä-vissä. Tätä viestiä viemään on luotu kevään aikana Suomea kiertävä Vammat Veks! -koulutuskiertue.
Tutustu kesän 2014 leirivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!
Toimiston puhelinnumero 017-3698600 poistuu käytöstä.
Hae ohjaajaksi sporttileirille joka järjestetään 11.-13.6.2014 Siilinjärvellä
RSS ATOM