Ajankohtaista

Tervetuloa Sokos Hotellien ja Pohjois-Savon Liikunnan järjestämään Sportti-iltaan, joka on Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopiossa 23.4. Illan tähtivieraana on pikajuoksija Maria Räsänen, joka valmistautuu Kuopiossa pidettäviin Kalevan Kisoihin. Liitteenä on illan monipuolinen ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.
Moni urheilija joutuu kamppailemaan monen moisten vammojen kanssa. Vuosittain sattuu noin 350 000 liikuntavammaa ja niitä sattuu etenkin nuorille urheiluseuraharrastuksissa. Useat vammat olisivat ehkäistä-vissä. Tätä viestiä viemään on luotu kevään aikana Suomea kiertävä Vammat Veks! -koulutuskiertue.
Tutustu kesän 2014 leirivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!
Toimiston puhelinnumero 017-3698600 poistuu käytöstä.
Hae ohjaajaksi sporttileirille joka järjestetään 11.-13.6.2014 Siilinjärvellä
Perjantaina 31.1.2014 järjestetyssä Pohjois-Savon Urheilugaalassa palkittiin vuoden 2013 maakunnan parhaat liikunta-alan toimijat ja urheilijat eri kategorioissa. Lisäksi huomioitiin vuoden liikuttajapalkinnolla jokaisesta Pohjois-Savon kunnasta yksi henkilö tai seura.
Tarinoita Valmentajuudesta- päivä lauantaina 25.1.2014 klo 10.00 alkaen Sokos Hotel Puijonsarvessa. Päivän pääteemana on valmentajuus ja valmentajatarinat. Tavoitteena on tarkastella valmentajuuden lainalaisuuksia, tuoda esiin valmentajia henkilöinä ja herättää keskustelua valmentajuuden arvostuksesta. Oman tarinansa tulevat tilaisuuteen kertomaan Tuomas Sammelvuo ja Kai Nyyssönen. Tilaisuuden lopussa järjestetään paneelikeskustelu päivän aikana esiin nousseisiin aiheisiin liittyen.
Valopilkku nro 3 (10.12.2013)
Pohjois-Savon Liikunnan Valopilkku-verkkolehti nro 3 on ilmestynyt. Lue ajankohtaiset asiat.
Pohjois-Savon parhaita urheilijoita sekä muita toimijoita palkitaan 31.1.2014 pidettävässä Pohjois-Savon Urheilugaalassa ja pohjoissavolaisilla on mahdollisuus tehdä ehdotuksia kolmessa kategoriassa.
RSS ATOM