Ajankohtaista

Perjantaina 31.1.2014 järjestetyssä Pohjois-Savon Urheilugaalassa palkittiin vuoden 2013 maakunnan parhaat liikunta-alan toimijat ja urheilijat eri kategorioissa. Lisäksi huomioitiin vuoden liikuttajapalkinnolla jokaisesta Pohjois-Savon kunnasta yksi henkilö tai seura.
Tarinoita Valmentajuudesta- päivä lauantaina 25.1.2014 klo 10.00 alkaen Sokos Hotel Puijonsarvessa. Päivän pääteemana on valmentajuus ja valmentajatarinat. Tavoitteena on tarkastella valmentajuuden lainalaisuuksia, tuoda esiin valmentajia henkilöinä ja herättää keskustelua valmentajuuden arvostuksesta. Oman tarinansa tulevat tilaisuuteen kertomaan Tuomas Sammelvuo ja Kai Nyyssönen. Tilaisuuden lopussa järjestetään paneelikeskustelu päivän aikana esiin nousseisiin aiheisiin liittyen.
Valopilkku nro 3 (10.12.2013)
Pohjois-Savon Liikunnan Valopilkku-verkkolehti nro 3 on ilmestynyt. Lue ajankohtaiset asiat.
Pohjois-Savon parhaita urheilijoita sekä muita toimijoita palkitaan 31.1.2014 pidettävässä Pohjois-Savon Urheilugaalassa ja pohjoissavolaisilla on mahdollisuus tehdä ehdotuksia kolmessa kategoriassa.
Urheiluliike Sportia Kuopio on tehnyt kattavan yhteistyösopimuksen Pohjois-Savon Liikunta ry:n tapahtumia koskien.
Iisalmelainen Arto Niemelä valittiin maanantaina Pohjois-Savon Liikunta ry:n syyskokouksessa Kuopiossa jatkamaan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.
Pohjois-Savon Liikunta ja Kuopion kaupunginteatteri ovat sopineet yhteistyöstä Pohjois-Savon Urheilugaalaan liittyen. Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään ensimmäistä kertaa 31.1.2014 hotelli Scandicissa.
Kopijyvä Oy ja Pohjois-Savon Liikunta ry ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen.
Seuratuen hakuaika vuodelle 2014 lähestyy kovaa vauhtia ja alta löytyy lisäinfoa sekä tärkeitä päivämääriä liittyen seuratukeen ja sen hakemiseen.
RSS ATOM