Ajankohtaista

Toimintakyvyn vaikutus työelämään (TOVA)-hanketta on toteutettu yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa vuoden 2013 lokakuusta alkaen. Hankkeen aikana on neljässä pohjoissavolaisessa yrityksessä tehty toimenpiteitä henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Pohjois-Savon Liikunnan vastuualueena on ollut edesauttaa työntekijöiden työssäjaksamista ja työkyvyn ylläpitämistä.
Lue vuoden 2014 viimeinen Valopilkku, juttua mm. TOVA-hankkeesta, Urheilugaalasta, FIM:n kilpailujohtajasta...
Pohjois-Savon Liikunnan syyskokouksessa 26.11 vieraili miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo. Hän kertoi kokouksen alussa kokemuksiaan ja näkemyksiään valmentamisesta ja erityisesti miesten maajoukkueen valmistautumisesta MM-kisoihin ja myös kisojen aikaisesta toiminnasta. Esitys kiinnosti suuresti syyskokouksen osallistujia ja aiheet herättivät paljon keskustelua ja kysymyksiä. Tuomas valittiin syyskokouksen puheenjohtajaksi ja hän suoriutui tästäkin tehtävästä mallikkaasti. Kokouksessa mm. vahvistettiin vuoden 2015 toiminta- ja taloussuunnitelma.
Yksi Itä-Suomen suurimmista kuntoilutapahtumista vaihtaa paikkaa. Uutena kilpailukeskuksena toimii jatkossa Kuopiohalli ja muutoksen myötä myös reitti kokee päivityksen. Tapahtuma laajenee kaksipäiväiseksi ja tekee ensi kesänä yhteistyötä nykytaidefestivaali ANTI - Contemporary Art Festivalin kanssa.
Urheiluasioista vastaava ministeri Carl Haglund on myöntänyt vuoden 2014 Liikkuva koulu -koulupalkinnot Tampereen Pyynikin yläkoululle, Liedon Ilmaristen yhtenäiskoululle, Ivalon ala-asteelle, Savitaipaleen Europaeuksen koululle, Sotkamon Salmelan koululle ja Kuopion Pihkainmäen koululle.
Toinen Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa torstaina 29.1.2015. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon Liikunta ry ja toisena isäntänä on Pohjois-Savon Liitto. Vastaavia maakunnallisia palkitsemistilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea.
Liikunnan aluejärjestöt olivat palkittujen joukossa KKI.n juhlaseminaarissa. Aluejärjestöt muodostavat vahvan valtakunnallisen verkoston ja tekevät vahvaa paikallista työtä terveyden edistämiseksi. Pohjois-Savon Liikunnan palkintoa olivat vastaanottamassa aluejohtaja Risto Kovanen ja aluekehittäjä Tanja Tukiainen. Palkinnon luovuttivat puolustusministeri Carl Haglund ja KKI:n ohjelmajohtaja Jyrki Komulainen.
Urheilu- ja liikuntaseurat voivat hakea ministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea. Lisäksi haettavana on määräraha työllisyyttä edistäviin liikunnan hankkeisiin. Hakuaika päättyy 12.12.
32. Finland Ice Marathon järjestetään 18.-21.2.2015. Suomen tunnetuimman ja vanhimman luonnonjäällä järjestettävän luistelutapahtuman ilmoittautuminen on nyt avattu.
Pohjois-Savon Liikunta ja Puijon Hiihtoseura järjesti tänään tiedotustilaisuuden koskien Puijon Laturetken tulevaisuutta.
RSS ATOM