Ajankohtaista

Urheiluliike Sportia Kuopio on tehnyt kattavan yhteistyösopimuksen Pohjois-Savon Liikunta ry:n tapahtumia koskien.
Iisalmelainen Arto Niemelä valittiin maanantaina Pohjois-Savon Liikunta ry:n syyskokouksessa Kuopiossa jatkamaan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.
Pohjois-Savon Liikunta ja Kuopion kaupunginteatteri ovat sopineet yhteistyöstä Pohjois-Savon Urheilugaalaan liittyen. Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään ensimmäistä kertaa 31.1.2014 hotelli Scandicissa.
Kopijyvä Oy ja Pohjois-Savon Liikunta ry ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen.
Seuratuen hakuaika vuodelle 2014 lähestyy kovaa vauhtia ja alta löytyy lisäinfoa sekä tärkeitä päivämääriä liittyen seuratukeen ja sen hakemiseen.
Valopilkku-verkkolehden nro 2 on nyt ilmestynyt! Lue ajankohtaisimmat asiat liikunnan saralla Pohjois-Savossa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö ja sosiaali- ja terveysministeriö julkistivat uudet terveyttä edistävän liikunnan linjaukset Helsingissä 3. lokakuuta. Linjaukset ulottuvat vuoteen 2020. Linjausten visio on, että suomalaiset liikkuvat enemmän ja istuvat vähemmän.
SEKE-hankkeen myötä Pohjois-Savon Liikunta jalkautuu maakuntaan kuntien ja seurojen pariin. Tilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia asioita.
Suomen suurimmat ympärivuotiset urheilun tavara-arpajaiset alkavat lokakuussa, ennakkotilausten jatkokampanja on voimassa 30.9.asti ja seura saa 10% enemmän tuottoa.
Pohjois-Savon Liikunnalla tapahtuu henkilöstömuutoksia lokakuun alussa.
RSS ATOM