Ajankohtaista

Valopilkku-verkkolehden nro 2 on nyt ilmestynyt! Lue ajankohtaisimmat asiat liikunnan saralla Pohjois-Savossa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö ja sosiaali- ja terveysministeriö julkistivat uudet terveyttä edistävän liikunnan linjaukset Helsingissä 3. lokakuuta. Linjaukset ulottuvat vuoteen 2020. Linjausten visio on, että suomalaiset liikkuvat enemmän ja istuvat vähemmän.
SEKE-hankkeen myötä Pohjois-Savon Liikunta jalkautuu maakuntaan kuntien ja seurojen pariin. Tilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia asioita.
Suomen suurimmat ympärivuotiset urheilun tavara-arpajaiset alkavat lokakuussa, ennakkotilausten jatkokampanja on voimassa 30.9.asti ja seura saa 10% enemmän tuottoa.
Pohjois-Savon Liikunnalla tapahtuu henkilöstömuutoksia lokakuun alussa.
Askeleet on liikuntakampanja työyhteisöille 23.9.-20.10.2013
Uusi verkkolehti on nyt ilmestynyt.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kahdeksalle terveysliikuntahankkeelle Pohjois-Savoon. Tukea saivat Huoltoliitto ry / Kunnonpaikka, Iisalmen Naisvoimistelijat ry, Kuopion Kaupungin hyvinvointipalvelut / Liikuntaan Aktivointi –yksikkö, Kuopion Reipas ry, Kuopion Työväen Naisvoimistelijat ry, Kuopion vankila ja yhdyskuntaseuraamustoimisto ProCadena Oy/Hyvinvointikeskus Hytke ja Turvalinkki ry / Kuopion Klubitalo.
Uudistuneella sporttileirillä liikkui 340 lasta ja nuorta ympäri pohjoissavoa.
Tilaa omaan Seuraasi täysin uudenlainen Seurakäyntituote, Taloushallinnon ja sääntöjen tsekkaus ja vinkit.
RSS ATOM