Ajankohtaista

Risto Kovanen on aloittanut 2.4.2013 Pohjois-Savon Liikunnan aluejohtajana.
Kampanja askelletaan 22.4. - 26.5.2013. Nyt on aika ilmoittautua!
Aktiivisen Työpaikan Sertifikaatti on henkilöstöliikuntaohjelman arvioinnin ja kehittämisen väline.
Nyt voi ilmoittautua ensi kesän uudistuneelle sporttileirille. Katso monipuolinen leirivalikoima leirin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan !
SEKE - hanke on hautomotyyppinen kokonaisuus seuroja, kuntia ja tapahtumia varten.
Valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma palkitsi tänä vuonna Asikkalan kunnan Yhteistyöllä tuloksiin -hankkeen ja Helsingin kaupungin liikuntaviraston Stadin kundi kondikseen -hankkeen terveysliikunnan edistämiseksi tehdystä esimerkillisestä työstä.
Eilen Seuraväen Iltakahvitilaisuuden yhteydessä jaettiin Pohjois-Savon Liikunnan alueen Pohjola-palkinnot vuoden 2012 osalta. Valtakunnallisen palkinnon sai hienosti finaalissa pääpalkinnosta kilvoitellut Kuopion Reippaan Voimistelijat ry ja maakunnallisella Pohjola-palkinnolla palkittiin Juniori-KalPa ry.
Seuratoiminnan kehittämistuen/Seuratuen 2013 hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät Opetus- ja kulttuuriministeriön sivulta. Tämän otsikon kautta pääset suoran linkin kautta OKM: n sivulle. Hakuaikaa 15.3.2013 saakka.
Siilinjärven sporttileirille 12.-14.6.2013 haemme iloisia ja reippaita ryhmänohjaajia ja apuohjaajia. Lisätietoa ja hakemuslomake löytyy sporttileirin sivulta.
Liikkujan Apteekki -hanke käynnistyy nyt myös Pohjois-Savossa. Liikkujan Apteekki on Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen apteekkariliiton ja liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä toteuttama kehittämishanke. Hankkeen päämääränä on sisällyttää terveysliikunta osaksi apteekkien kansanterveysohjelmia sekä tuoda terveysliikuntaa apteekkien arkeen ja osaksi asiakasneuvontaa.
RSS ATOM