Ajankohtaista

Kuopiossa 10.4 järjestetyssä tilaisuudessa vierailivat Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen ja pääsihteeri Mika Sulin, sekä Valon pääsihteeri Teemu Japisson ja kentälle viennistä vastaava johtaja Sirpa Korkatti.
Risto Kovanen on aloittanut 2.4.2013 Pohjois-Savon Liikunnan aluejohtajana.
Kampanja askelletaan 22.4. - 26.5.2013. Nyt on aika ilmoittautua!
Aktiivisen Työpaikan Sertifikaatti on henkilöstöliikuntaohjelman arvioinnin ja kehittämisen väline.
Nyt voi ilmoittautua ensi kesän uudistuneelle sporttileirille. Katso monipuolinen leirivalikoima leirin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan !
SEKE - hanke on hautomotyyppinen kokonaisuus seuroja, kuntia ja tapahtumia varten.
Valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma palkitsi tänä vuonna Asikkalan kunnan Yhteistyöllä tuloksiin -hankkeen ja Helsingin kaupungin liikuntaviraston Stadin kundi kondikseen -hankkeen terveysliikunnan edistämiseksi tehdystä esimerkillisestä työstä.
Eilen Seuraväen Iltakahvitilaisuuden yhteydessä jaettiin Pohjois-Savon Liikunnan alueen Pohjola-palkinnot vuoden 2012 osalta. Valtakunnallisen palkinnon sai hienosti finaalissa pääpalkinnosta kilvoitellut Kuopion Reippaan Voimistelijat ry ja maakunnallisella Pohjola-palkinnolla palkittiin Juniori-KalPa ry.
Seuratoiminnan kehittämistuen/Seuratuen 2013 hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät Opetus- ja kulttuuriministeriön sivulta. Tämän otsikon kautta pääset suoran linkin kautta OKM: n sivulle. Hakuaikaa 15.3.2013 saakka.
Siilinjärven sporttileirille 12.-14.6.2013 haemme iloisia ja reippaita ryhmänohjaajia ja apuohjaajia. Lisätietoa ja hakemuslomake löytyy sporttileirin sivulta.
RSS ATOM