Ajankohtaista

Eilen Seuraväen Iltakahvitilaisuuden yhteydessä jaettiin Pohjois-Savon Liikunnan alueen Pohjola-palkinnot vuoden 2012 osalta. Valtakunnallisen palkinnon sai hienosti finaalissa pääpalkinnosta kilvoitellut Kuopion Reippaan Voimistelijat ry ja maakunnallisella Pohjola-palkinnolla palkittiin Juniori-KalPa ry.
Seuratoiminnan kehittämistuen/Seuratuen 2013 hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät Opetus- ja kulttuuriministeriön sivulta. Tämän otsikon kautta pääset suoran linkin kautta OKM: n sivulle. Hakuaikaa 15.3.2013 saakka.
Siilinjärven sporttileirille 12.-14.6.2013 haemme iloisia ja reippaita ryhmänohjaajia ja apuohjaajia. Lisätietoa ja hakemuslomake löytyy sporttileirin sivulta.
Liikkujan Apteekki -hanke käynnistyy nyt myös Pohjois-Savossa. Liikkujan Apteekki on Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen apteekkariliiton ja liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä toteuttama kehittämishanke. Hankkeen päämääränä on sisällyttää terveysliikunta osaksi apteekkien kansanterveysohjelmia sekä tuoda terveysliikuntaa apteekkien arkeen ja osaksi asiakasneuvontaa.
Voit ilmoittautua Finland Ice Marathonille, Puijon Laturetkelle ja Kunnon Askeleeseen tapahtuman sivujen kautta.
Perjantaina julkistettiin uuden järjestön nimi. Nimi on Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
Liikuttajakoulutus soveltuu kenelle tahansa aikuisten ryhmiä ohjaavalle ja valmentavalle tai ohjaustyöstä kiinnostuneelle. Liikuttajakoulutusta voi hyödyntää niin seuroissa kuin muissakin yhteisöissä.
Vuoden 2013 alusta alkaen aluejärjestöt voivat tarjota avoimina koulutuksina uudistunutta VOK-koulutuskokonaisuutta ja tarpeen mukaan auttaa lajiliittoja tason 1 Valmentajakoulutuksen järjestämisessä ja toteutuksessa.
Kuopion museossa juhlitaan Kuopiossa syntyneen ja kilpailu-uransa aloittaneen mestarijuoksija Hannes Kolehmaisen ja painija Eino Leinon urheilusaavutuksia. Hannes voitti Tukholmassa sata vuotta sitten kestävyysjuoksussa Suomen yleisurheilun ensimmäiset olympiakisojen kultamitalit. Eino Leino voitti kullan, hopean ja kaksi pronssia olympiakisoissa. 22.3.2012–24.3.2013 palkintokokoelma esillä Kuopion museossa
PK 37:n 75-vuotisjuhlat keräsivät salin täyteen Iisalmessa. Juhlapuhujana tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Samana iltana vihittiin käyttöön Iisalmen ensimmäinen tekonurmikenttä.
RSS ATOM