Ajankohtaista

Hyvin hoidettu arkisto turvaa tiedon säilymisen ja löytymisen järjestöväelle ja muille tarvitsijoille.
Tapahtumapaikkana oli ensimmäistä kertaa Snellmanin puisto. Kaunis puisto on saanut jo runsaasti kesäistä väriä. Reitti kiersi Rönön, Väinölänniemen ja Haapaniemen maisemien kautta takaisin puistoon.
Yhdeksälletoista pohjoissavolaiselle urheiluseuralle myönnettiin hanketukea toiminnan kehittämiseen. Ensimmäistä kertaa tukea jaettiin vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien kehittämiseen. Pohjois-Savossa kyseistä hanketukea saivat Kuopion Luisteluseura ry ( 20 000 euroa ) ja Kuopion Reippaan Voimistelijat ry ( 10 000 euroa ).
Pohjois-Savon Liikunta yhtenä 15:sta liikunnan aluejärjestöstä yhdessä Nuoren Suomen kanssa toteuttavat syksyllä 2012 kampanjan ala- ja yläkoululaisten välituntiliikunnan aktivoimiseksi. Ilmoittautuminen kampanjaan alkaa 7.5.
Uutuutena kotivujemme Seuratoiminta-valikossa Seurat toimii -sivu, jossa jäsenseuramme voivat laatimiensa juttujen välityksellä viestiä toiminnastaan/projekteistaan.
Hyödynnä hyvät mm. majoittumiseen, ruokailuun ja Hertz-autovuokraamon palveluihin liittyvät edut.
Verkkokumppanuus on SLU: n ja Veikkauksen yhdessä kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Tavoitteena on auttaa seuroja mm. varainhankinnassa.
Vuonna 2012 Pohjola-palkinnon teemana on terveyttä ja hyvinvointia edistävä urheiluseura. Palkinnon hakuaika on 2.4.-23.5.2012.
Lasten ja nuorten urheilun kehittämiseen ja aikuisten terveyttä edistävään liikuntaan saapui yhteensä 73 hakemusta.
Toimistomme muuttaa to 15.3.2012. Uusi, väliaikainen osoitteemme on Vuorikatu 40.
RSS ATOM