Ajankohtaista

Nyt voi ilmoittautua ensi kesän uudistuneelle sporttileirille. Katso monipuolinen leirivalikoima leirin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan !
SEKE - hanke on hautomotyyppinen kokonaisuus seuroja, kuntia ja tapahtumia varten.
Valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma palkitsi tänä vuonna Asikkalan kunnan Yhteistyöllä tuloksiin -hankkeen ja Helsingin kaupungin liikuntaviraston Stadin kundi kondikseen -hankkeen terveysliikunnan edistämiseksi tehdystä esimerkillisestä työstä.
Eilen Seuraväen Iltakahvitilaisuuden yhteydessä jaettiin Pohjois-Savon Liikunnan alueen Pohjola-palkinnot vuoden 2012 osalta. Valtakunnallisen palkinnon sai hienosti finaalissa pääpalkinnosta kilvoitellut Kuopion Reippaan Voimistelijat ry ja maakunnallisella Pohjola-palkinnolla palkittiin Juniori-KalPa ry.
Seuratoiminnan kehittämistuen/Seuratuen 2013 hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät Opetus- ja kulttuuriministeriön sivulta. Tämän otsikon kautta pääset suoran linkin kautta OKM: n sivulle. Hakuaikaa 15.3.2013 saakka.
Siilinjärven sporttileirille 12.-14.6.2013 haemme iloisia ja reippaita ryhmänohjaajia ja apuohjaajia. Lisätietoa ja hakemuslomake löytyy sporttileirin sivulta.
Liikkujan Apteekki -hanke käynnistyy nyt myös Pohjois-Savossa. Liikkujan Apteekki on Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen apteekkariliiton ja liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä toteuttama kehittämishanke. Hankkeen päämääränä on sisällyttää terveysliikunta osaksi apteekkien kansanterveysohjelmia sekä tuoda terveysliikuntaa apteekkien arkeen ja osaksi asiakasneuvontaa.
Voit ilmoittautua Finland Ice Marathonille, Puijon Laturetkelle ja Kunnon Askeleeseen tapahtuman sivujen kautta.
Perjantaina julkistettiin uuden järjestön nimi. Nimi on Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
Liikuttajakoulutus soveltuu kenelle tahansa aikuisten ryhmiä ohjaavalle ja valmentavalle tai ohjaustyöstä kiinnostuneelle. Liikuttajakoulutusta voi hyödyntää niin seuroissa kuin muissakin yhteisöissä.
RSS ATOM