Ajankohtaista

Päivän aikana pohditaan ja viisastutaan yhdessä seuraavien teemojen osalta: innostaminen vapaaehtoistyössä, kehittämisen rahoitusmahdollisuudet ja yhdistysten näkyvyys. Tilaisuus on maksuton.
Kuopion kaupunginteatteri täyttyy liikunnan ja urheilun ystävistä perjantaina 25.1., kun Pohjois-Savon Urheilugaala juhlistaa vuoden 2018 liikuntavuotta! Palkitsemme vuonna 2018 ansioituneita urheilijoita, valmentajia, taustahenkilöitä sekä kuntien Vuoden liikuttajia.
Vuodesta 1998 järjestetty Kuopio Maraton siirtyy takaisin Rauhalahteen neljän Kuopio-hallin vuoden jälkeen. Pohjois-Savon Liikunta, Kuopion Reipas ja Kylpylähotelli Rauhalahti ovat tehneet sopimuksen, jonka johdosta Kuopio Maraton järjestetään ainakin seuraavan kolmen vuoden aikana Rauhalahdessa.
Hankkeen toinen kuopiolaisille/Kuopiossa toimiville yhdistyksille suunnattu Tulevaisuusilta pidetään Kuopiossa 29.1.2019 klo 17:30-20:00.
Pohjois-Savon Kylien hallinnoimassa ja Pohjois-Savon Liikunnan osatoteuttamassa hankkeessa (2018-2019) on tarjolla runsaasti pääsääntöisesti yhdistyksille maksuttomia koulutuksia.
Lajin vaihduttua lentopallosta koripalloon ensimmäiselle koripallon kerralle 1.12. tuli mainiot 47 liikkujaa. Jouluun saakka joulukuun lauantait koripalloillaan Linkin johdolla Pohjantien koululla klo 10 alkaen.
Hae KIPINÄT-lehti Pohjois-Savon Liikunnan toimistolta tai lue lehti sähköisenä. Ajankohtaisia tietoja ja kokemuksia terveysliikunnasta.
Jäsenistön sääntömääräinen syyskokous pidettiin Hotelli Scandic Kuopiossa ja kokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Kiminkinen. Ensi vuosi on nykyisen nelivuotisen "Parasta Savolaista Liikettä"-strategian viimeinen vuosi ja toiminnassa jatketaan siinä määriteltyjen askelmerkkien mukaisesti. Toiminnan keskiössä ovat seura- ja yhdistystoiminnan elinvoimaisuus, lasten ja nuorten liikunta, aikuisten liikunta sekä kuntayhteistyö. Kokouksessa ei tehty henkilövalintoja ja jäsenmaksuksi vahvistettiin 50€/vuosi. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti ja talousarvion loppusumma on 627.200€.
RSS ATOM