Ajankohtaista

Onko Sinun seurasi paras aikuisten liikuttaja? Ansaitseeko seurasi Vuoden Liikuttajaseura –tunnustuksen vuoden 2011 toiminnastaan?
Kehittämistukea voi hakea lasten ja nuorten urheiluun sekä aikuisten terveyttä edistävään liikuntaan. Toiminnallisia tukia voivat hakea rekisteröityneet urheiluseurat 15.3.2012 mennessä osoitteessa www.seuratuki.fi
Tammi-helmikuussa on tulossa Sporttisaitti-koulutusta sekä vanhojen Sporttisaittisivujen käyttäjille että uusia sivuja harkitseville seuroille.
Hanki liikkuvalle ystävällesi lahjakortti Pohjois-Savon Liikunnan tapahtumiin. Lahjakortilla voi käyttää mihin tahansa Pohjois-Savon Liikunnan tapahtumaan yhteen lajiin. Näin lahjan saaja voi miettiä mikä liikuntamuoto ja ajankohta hänelle parhaiten sopii.
Pohjolapalkinto hyvälle seuralle kilpailun yleisöäänestys on päättynyt. LEPPÄVIRRAN VIRI ON KOLMEN PARHAAN JOUKOSSA ja taistelee 10 000 €:n pääpalkinnosta.
Arto Niemelä Iisalmesta valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi vuosille 2012-2013. Varapuheenjohtajiksi Leo Kukkonen Pielavedeltä ja Anna-Maija Nenonen Tervosta.
Seura tekee arvokasta työtä lasten ja nuorten tanssiurheilun parissa. Sinetti luovutettiin seuralle Itä-Suomen alueen perinteisissä tanssikilpailuissa Syysviännöissä lauantaina 26.11.
Tule oppimaan kinesioteippauksen perusteet ja kuinka kinesioteippausta voidaan hyödyntää omassa lajissasi. Koulutuspäiviä on tarjolla kaksi, valitse itsellesi sopivampi päivä (13.12. täynnä).
Pohjois-Savon Liikunta ry on perustanut maakunnallisen seuratoiminnan työryhmän, johon on valittu edustajia pohjoissavolaisista urheiluseuroista. Työryhmä aloittaa vuoden 2012 alussa.
Sunnuntaina 6.11.2011 Kuopion kaupungin teatterin suuri sali oli ääriään myöten täynnä. KNV on toiminut kolmella eri vuosisadalla. Seura on tarjonnut kuopiolaiselle naisille voimistelua vuodesta 1886 lähtien.
RSS ATOM