Ajankohtaista

Välkkäri-koulutus on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille 5. - 9.luokkalaisille. Koulutuksessa nuoret saavat valmiuksia toimia oman koulunsa välitunneilla liikuntaan innostajina, leikkien ja pelien käynnistäjinä sekä ohjaajina. Tilaa välkkärikoulutus omalle koulullesi!
Viri on kuuden seuran joukossa, jotka esitellään TV 2:n SISU-ohjelmassa. Lähetys nähtävissä Yle Areenalla.
Lumilyhtyarpojen myyntiaika alkoi lokakuussa, nyt viimeistään kannattaa tehdä arpatilaukset.
Tapahtuma keräsi 2700 henkeä. Pariisin matkan voitti arvonnassa Kati Raiciu ja Rooman matkan Kimmo Kuitunen.
KKI:n tukema Kimpassa Kuntoon -liikuntahanke alkoi Siilinjärvellä. Hanke ohjaa yli 40-vuotiaita yksityisyrittäjänaisia elämäntapamuutokseen ja antaa uusia liikuntakavereita.
Miksi lasten ja nuorten liikkuminen on vähentynyt huolestuttavasti? Tule kuulemaan hyviä ideoita, keskustelemaan ja hakemaan apua arkeesi. Katso seminaariohjelma ja ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä.
Lumilyhty on Suomen suurin tavara-arpajainen ja erinomainen tapa seuroille hankkia rahaa seuran kassaan.
Ohjelmaa on koko perheelle. Leirillä pääset kokeilemaan mm. seinäkiipeilyä, melontaa, jousiammuntaa ja paljon muuta mukavaa yhdessä tekemistä! Katso leiriohjelma ja ilmoittaudu mukaan 3.10. mennessä.
Varkauden Kenttä-Veikot isännöi SM-kisoja 12-14.08.2011. Seura on tehnyt jo vuosia töitä kisojen onnistumiseksi. KeVe on vuosien mittaan järjestänyt suuria yu-kisoja. SM-kisoihin on tulossa 786 urheilijaa 205:stä seurasta. Pohjoissavolaisia tyttöjä ja poikia on 39.
Lapinlahden Vedon Sanna Kämäräinen saavutti kiekonheitossa kultamitalin ja Iisalmen Visan Jenni Kivioja otteli hopeaa. Ylä-Savon naiset saalistivat kirkkaimmat mitalit.
RSS ATOM