Ajankohtaista

Hae KIPINÄT-lehti Pohjois-Savon Liikunnan toimistolta tai lue lehti sähköisenä. Ajankohtaisia tietoja ja kokemuksia terveysliikunnasta.
Jäsenistön sääntömääräinen syyskokous pidettiin Hotelli Scandic Kuopiossa ja kokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Kiminkinen. Ensi vuosi on nykyisen nelivuotisen "Parasta Savolaista Liikettä"-strategian viimeinen vuosi ja toiminnassa jatketaan siinä määriteltyjen askelmerkkien mukaisesti. Toiminnan keskiössä ovat seura- ja yhdistystoiminnan elinvoimaisuus, lasten ja nuorten liikunta, aikuisten liikunta sekä kuntayhteistyö. Kokouksessa ei tehty henkilövalintoja ja jäsenmaksuksi vahvistettiin 50€/vuosi. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti ja talousarvion loppusumma on 627.200€.
Oletteko kaivanneet seuran hallintoon, viestintään, tietosuojaan ja jäsenrekistereihin liittyviä koulutuksia? Onko Seurallanne tarve kouluttaa uusia järjestyksenvalvojia? Entä tulisiko seuranne tapahtumajärjestämisen osaamista päivittää tai lisätä?
Syyskokous pidetään Hotelli Scandic Kuopiossa (Satamakatu 2) tiistaina 27.11 alkaen klo 18.30. Kahvitus ja valtakirjojen tarkistus klo 18. Pohjois-Savon Liikunnan hallitus toivottaa jäsenyhdistykset tervetulleiksi syyskokoukseen.
Pohjois-Savon Kylien ja Pohjois-Savon Liikunnan yhteisen Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hankkeen koulutuskalenteri on julkaistu. Ilmoittaudu ja hyödynnä monet hankkeen tarjoamat mahdollisuudet.
Puijo Wolley Junioreiden vetämä ensimmäinen lentopallon Liikuntalauantai houkutti Neulamäen koululle noin 40 eri-ikäistä, innostunutta kuopiolaista liikkumaan.
Perheiden Liikuntalauantait Kuopio -hankkeen (ESR) osallistujille maksuton Tulevaisuusilta Kuopiossa Original Sokos Hotel Puijonsarvessa ti 20.11. klo 17-20.
RSS ATOM