Ajankohtaista

Finland Ice Marathonin minimaraton on mukana Kuopio KIDS ja Tahko KIDS - konseptissa
Iloa ja liikettä iltapäiviin seura-koulu yhteistyöllä! Lasten Liikkeen tavoitteena on tarjota monipuolista liikunnallista harrastustoimintaa mahdollisimman monelle alakouluikäisille lapselle.
Tärkeää asiaa tietosuojasta: Uusi EU-henkilötietoasetus vaikuttaa urheiluseurojen tietosuojakäytäntöihin ja kevään 2018 aikana on syytä kaikkien seurojen hallitusten ja rekisterinhoitajien paneutua asiaan.
Kutsumme Ylä-Savon liikkuvat koulut verkostotapaamiseen Kangaslammin koululle Iisalmeen.
Kahden viikon päästä järjestettävä Finland Ice Marathon kutsuu jo 35. kertaa talviliikunnan ystäviä Kallaveden luonnonjäälle Kuopioon. Koululaisluistelussa on mukana noin 6 000 koululaista keskiviikon ja torstain aikana, perjantaina järjestetään ainutlaatuinen nastapyöräilykisa ja lauantaina kisaillaan luistelun, potkukelkkailun ja lasten minimaratonin parissa. Perjantaina on kaikille avoin kuutamoluistelu klo 18, jonka kruunaa ilotulitus klo 20. Lapsille pulkkamäki, tapahtuma-alueella makkaran ja vohvelin myyjät paikalla sekä luistelukahvion lämpimät sisätilat avoinna koko tapahtuman ajan. Myös retkiluistimia ja potkureita vuokrattavissa paikanpäällä!
Päätösseminaari pidetään Siilinjärvellä Kylpylähotelli Kunnonpaikassa pe 16.2.2018 klo 8.30 alkaen. Luvassa kattava katsaus hankkeen tekemisistä ja tuloksista, kantavana ajatuksena ennaltaehkäisevä ja aktivoiva toiminta tulevaisuudessa.
Pohjois-Savon Liikunta ry:n varapuheenjohtaja Hannu Kiminkiselle myönnettiin Työväen Urheiluliiton malja 26.1.2018.
Valmentajaklinikka, lasten liikunnan ohjaus, VOK... Alkukeväällä on paljon tarjontaa. Tule mukaan kouluttautumaan!
RSS ATOM