Kuopion kaupunginteatteri Urheilugaalan yhteistyökumppaniksi

18.11.2013


Pohjois-Savon Liikunta ja Kuopion kaupunginteatteri ovat sopineet yhteistyöstä Pohjois-Savon Urheilugaalaan liittyen. Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään ensimmäistä kertaa 31.1.2014 hotelli Scandicissa.

Pohjois-Savon Urheilugaala on nimensä mukaisesti arvokas tilaisuus, jossa on paikalla koko Pohjois-Savon urheilumaailman kärkitoimijat ja parhaat urheilijat. Kuopion kaupunginteatteri on gaalassa erittäin tärkeässä roolissa, sillä kaupunginteatterin näyttelijät toimivat tilaisuuden juontajina sekä rytmittävät iltaa tilaisuuteen soveltuvilla esityksillä. Lisäksi teatterin ammattilaiset vastaavat gaalan äänentoiston ja valaistuksen järjestelyistä.

Kulttuurin ja urheilun kädenpuristus

Pohjois-Savon Urheilugaalassa tehtävä yhteistyö Kuopion kaupunginteatterin ja Pohjois-Savon Liikunnan välillä on upea osoitus siitä, miten perinteisesti eri sektoreilla toimivat tahot voivat löytää toisensa.

Esitys yhteistyöstä tuli teatterinjohtaja Pekka Laasoselta. ”Olen aina puhunut sen puolesta että liikunta ja kulttuuri eivät ole toisiansa poissulkevia. On mukava lähteä tekemään yhteistyötä konkreettisella tasolla.”

Pohjois-Savon Liikunnan aluejohtaja Risto Kovanen on erittäin tyytyväinen uuteen kumppaniin: ”Yhteistyö teatterin huippuammattilaisten kanssa takaa Urheilugaalan juhlallisuuden sekä teknisen onnistumisen. Toivottavasti tämä yhteistyö tulee perinteeksi.”

LINKKI: Pohjois-Savon Urheilugaala