Parasta Savolaista Liikettä!

Pohjois-Savon Liikunta ry (PSL) on maakunnallinen asiantuntija- ja yhteistyöjärjestö. Toiminnan tavoitteena on väestön hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja urheilun avulla sekä eri lajien välisen yhteistyön edistäminen. Teemme vaikuttamistyötä liikunnan ja urheilun yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. Sloganimme "Parasta Savolaista Liikettä" kuvastaa arvojamme ja tekemistä ilon ja innostuksen kautta.

Parasta Savolaista Liikettä - sinun ja suomalaisen liikunnan hyväksi

Pohjois-Savon Liikunta tarjoaa monipuolisia palveluita liikunnan -ja hyvinvoinnin saralta. Voit kysyä meiltä neuvoa, voit tilata kouluttajan, ohjaajan tai testaajan tai voimme suunnitella kokonaisen kehitysprosessin yhteisönne avuksi. Toimintamme osa-alueita ovat lasten- ja nuorten liikunta, seura- ja yhdistystyoiminta, aikuis- ja työyhteisöliikunta sekä tapahtumat.  Meillä on myös pitkä kokemus ihmisten osaamista, osallisuutta ja hyvinvointia lisäävistä hankkeista. 

Ajankohtaista tietoa

Osallistujille maksuttomana etäkoulutuksena SUEK:in "Häirintävapaa urheilu - ennaltaehkäisy ja tapauksiin puuttuminen"

SUEK, Väestöliitto ja Suomen Olympiakomitea toteuttavat valtakunnallisen koulutuskiertueen yhteistyössä liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Pohjois-Savon osalta osallistujille maksuton koulutusilta…

Seurapaitapäivä tiistaina 29.9. - tule mukaan!

Jälleen on aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet #Seurasydän -kampanjan kohokohdaksi nousseeseen seurapaitapäivään! Osallistuminen on helppoa: 1. Kaiva…

Vuoden 2021 seuratuen infotilaisuuksia loka-marraskuussa etänä ja livenä

Vuoden 2021 seuratoiminnan kehittämistuen, seuratuen, haku on tänä vuonna viikoilla 46-51. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan lähiaikoina. Pohjois-Savon Liikunta järjestää kaikille avoimia ja…

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön opiskeluapurahojen haku lukuvuodelle 2020-21 aukeaa 1. syyskuuta

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan…

Seurantalomaisessa käytössä olevien tilojen korona-avustushaku on auennut!

Opetus- ja kulttuuriministeriö on 24.8.2020 avannut seurantalojen korona-avustuksen haun. Hakukriteereissä on huomioitu järjestöjen näkemyksiä mm. seurantalon määrittelyssä. Toiminnan…

Etänä neuvoen ja liikkuen -hankkeen (ESR) syyskuun Etäkoulutusillat 1.9. ja 28.9.

Ilmoittaudu ja tule mukaan osallistujille maksuttomiin hankkeen viimeisiin Etäkoulutusiltoihin. Tiistain 1.9. klo 17:30-19 Etäkoulutusillassa teemoina organisoituminen ja tehtävänjako, toimijahankinta…

Aiempia uutisia

Etänä neuvoen ja liikkuen -hanke (ESR) 24.4.2020-30.9.2020

ESR-rahoitteista Etänä neuvoen ja liikkuen-hanketta hallinnoi ja toteuttaa Pohjois-Savon Liikunta ry.  Hanke on käynnissä 24.4. - 30.9.2020.
Etänä neuvoen ja liikkuen (ESR)

Poikkeustilanteen etäneuvonta- ja tukipalvelut ja etäkoulutusten sarja yhdistyksille. Poikkeustilanteeseen luodut perheiden ja nuorten etäviikonloppuleirit. 

Etänä neuvoen ja liikkuen -hanke, ESR

Tutustu Etänä neuvoen ja liikkuen (ESR)-hankkeeseen

Lisätietoja hankkeesta: 050 322 3971/Niina M. 
niina.markkanen(at)pohjois-savonliikunta.fi 

Yhdistysten Etäneuvonta-palvelut ja Etäkoulutusillat

Maksutonta etäneuvontaa arkisin 24.4.-18.6. ja 3.8.-7.9.2020 klo 8-16 (puhelin, sähköposti, whatsapp, chat klo 12-15). Tutustu hankkeen poikkeusoloihin liittyviä tietolinkkejä kokoavaan neuvontasivustoon tästä.

Tervetuloa osallistumaan kaikille pohjoissavolaisille yhdistyksille avoimiin ja maksuttomiin Etäyhdistys- ja -koulutusiltoihin. Koulutukset järjestetään Teams-alustan kautta. Syyskauden illat:

  • Etäyhdistysilta ti 25.8. klo 17:30-18:30
  • Etäkoulutusilta ti 1.9. klo 17:30-19

Perheille ja nuorille suunnatut Etäsporttileirit ja Etäliikuntatarjonta

Hankkeen Etäsporttileiriviikonloput ja haastetehtävät toteutettiin yhteistyössä 5 seuran kanssa onnistuneesti touko-kesäkuussa, toiminnan toteutuskalenteri hankkeen sivulla.

Hankkeen ajan keräämme yhdelle sivulle eri toimijoiden, seurojen ja yhdistysten tuottamaa etäliikuntamateriaalia ja linkkejä materiaaleihin! Sivulta löydät erilaisia liikkumisen vinkkejä, ohjeita ja osallistumisen mahdollisuuksia.

Tutustu Some-seinään!
Tutustu etäliikuntatarjontaan


Tykkää ja seuraa meitä somessa

Yhteistyössä

Pohjois-Savon Liikunnan toimintaa tukee Veikkaus

Parasta Savolaista Liikettä!

Pohjois-Savon Liikunta ry (PSL) on maakunnallinen asiantuntija- ja yhteistyöjärjestö. Toiminnan tavoitteena on väestön hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja urheilun avulla sekä eri lajien välisen yhteistyön edistäminen. Teemme vaikuttamistyön liikunnan ja urheilun yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. 

Tutustu Pohjois-Savon Liikuntaan

Tutustu liikunnan aluejärjestöihin

Pohjois-Savon Liikunta ry
os. Haapaniemenkatu 10 A, 70100 Kuopio

Toimiston aukioloajat:
ma 11-16
ti-to 9-16
pe 9-14

Henkilökunnan yhteystiedot

Sähköinen laskutus 
Nimi: Pohjois-Savon Liikunta ry 
Y-tunnus: 1440589-3 
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003714405893 
Välittäjä: Ropo Capital Oy 
Välittäjän tunnus: 003714377140 

Paperiset ostolaskut pdf-tiedostona: ostolaskut(a)pohjois-savonliikunta.fi