Hyviä ohjaajakoulutuksia tarjolla

29.1.2018


Valmentajaklinikka, lasten liikunnan ohjaus, VOK... Alkukeväällä on paljon tarjontaa. Tule mukaan kouluttautumaan!

Nyt kannattaa ilmoittautua alkuvuoden ohjaajakoulutuksiin. Tarjolla on kaikille lajeille soveltuvia hyviä peruskoulutuksia ja kokonaisuuksia.

 

1) Valmentajaklinikka ma 12.2.2018 klo 17.30-19.30 Kuopio-hallilla. Aiheena on ”Erilaisten yksilöiden kohtaaminen valmennuksessa” ja kouluttajana on Urheilupsykologi Saara Grönholm. Koulutuksen hinta on vain 15 e /hlö. Luvassa on kaikille ohjaajille tärkeää asiaa lajista riippumatta. Ilmoittautuminen viimeistään ma 5.2.2018.

 

2) Lasten liikunnan ohjaajakoulutuskokonaisuus la 17.2.2018 klo 10-17 Oheisharjoittelukeskuksella Kuopiossa. Koulutus on tarkoitettu erityisesti aloitteleville ohjaajille. Kouluspäivän hinta on 45 €/hlö (PSL:n jäsenseurat) tai 65 €/hlö (ei jäsenet). Ilmoittautuminen viimeistään pe 9.2.2018.

 

3) Valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK-Superviikonloppu, osa 3) 16.-17.3.2018 Kuopiossa. Osakoulutuksina: Herkkyyskausien huomiointi, Taitoharjoittelu, Tunne- ja vuorovaikutustaidot, Eettinen harjoittelu, Liikunta aikuisen arjessa sekä Vinkkejä liikkumiseen ja ohjaustuokioihin. Hinta 120 € / koko vkon loppu tai yksittäiskoulutukset erillishintaan. Suosittelemme koulutuksia erityisesti vähemmän aikaa ohjaustoiminnassa mukana olleille, mutta myös kaikille muille perustietoa ohjauksesta kaipaaville. Koulutusviikonloppuja ei tarvitse suorittaa järjestyksessä, mukaan voi tulla, vaikka syksyllä ei olisikaan ollut mukana. Jos et halua suorittaa kokonaisuutta, voit osallistua myös yksittäisiin osakoulutuksiin.

 

Lisätietoa ja koulutusesitteet kaikista koulutuksista löydät PSL:n koulutuskalenterista.

Ilmoittaudu mukaan!