Sporttileirillä tarjolla liikunnan riemua

23.5.2018


Kesäkuussa 13.-15.6 liikutaan Siilinjärven Sporttileirillä, vielä ehdit 28.5 mennessä ilmoittautumaan mukaan!

Siilinjärvellä riittää vauhtia ja vilskettä kesäloman toisella viikolla, kun Sporttileiri valtaa Siilinlahden koulun. Siilinlahden koulu toimii leirikeskuksena mahtavine liikkumismahdollisuuksineen.

Leirivaihtoehtoja on useita ja niistä löytyy jokaiselle liikkujalle mieleinen paketti. Osallistuitpa mille tahansa leirille, kuuluu kaikille leiriläisille ohjelmaan Fontanellassa käynti ja monipuolista liikkumista. Lisäksi leirille tulee vierailemaan Kaverikoiria, joita on mahdollista päästä moikkaamaan.

Leirivaihtoehtoihin pääset tutustumaan täällä. Sporttipaketissa ohjelma koostuu tutustumisista eri lajeihin, kuten taekwondoon, frisbeegolfiin, sulkapalloon, partioon ja kirkkovenesoutuun.

Temppu- ja akrobatiapaketti sisältää nimensä mukaisesti temppuilua ja akrobatiaharjoitteita. Maastopyöräilyssä huristellaan pitkin mahtavia maastoja, karttureina kokeneet Kuopion Pyöräilyseuran ohjaajat. Ammunnassa päästään kokemaan ilma-ase ammuntaa sekä liikkumaan eri pelien parissa.

Tarjolla on myös Päiväsportti ke-pe 9-16, jonka ohjelmassa monipuolisen pelailun ohella lajitutustumisia frisbeegolfiin, kirkkovenesoutuun ja partioon.

Tule siis viettämään unohtumattomia kesälomapäiviä Siiliin Sporttileirille!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot täällä.