Liikkuva opiskelu avustuksen hakuaika on käynnissä

3.2.2020


Nyt on aika suunnitella liikkuva opiskelu hankkeita. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija liikkuu vähintään tunnin päivässä.

Pohjois-Savon Liikunnasta saa sisällöllistä sprarrausapua hankkeen valmisteluun. Ota yhteyttä Anne Kekäläinen anne.kekalainen(at)pohjois-savonliikunta.fi

Avustusta voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille ja yksityisille koulutuksen järjestäjille lukioihin ja toisen asteen ammatilliseen koulutukseen kohdistuvaan toimintaan. Kehittämisavustusta voi hakea koulutuksen järjestäjälle kokonaisuudessaan tai sen joillekin oppilaitoksille, toimipisteille tai yksiköille. Avustus liittyy Liikkuva opiskelu -ohjelmaan, jonka tavoitteena on saada jokainen opiskelija liikkumaan vähintään tunnin päivässä.

Hakuaika alkaa 31.1.2020.
Hakuaika päättyy 6.3.2020 klo 16.15.


Lisätietoa ja hakuohjeet: 

https://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/liikkuva-opiskelu-avustukset-lukio-ja-ammatillisen-koulutuksen-jarjestajille

Liikkuva opiskelu -koulutus 20.2.2020

Kajaanissa pidettävän koulutuksen aamupäivän osuus klo 9−11.30 livestriimataan ja tallennetaan. Aamupäivän osuus sisältää yleistä tietoa valtionavustusten hakemisesta ja hankkeista.
Lisätietoa koulutuksesta tapahtumakalenterissa

Lisätietoja:
Itä-Suomen aluehallintovirasto: liikuntatoimen ylitarkastaja Pirjo Rimpiläinen, p. 0295 016 515