Ajankohtaista

Illan teemana Henkinen valmennus ja urheilijan hyvinvointi.
PSL:n säännöissä ei ole mainintaa etäkokousmahdollisuudesta koskien vuosikokouksia. Siksi pidämme tiistaina 21.4 klo 18.30 alkaen kevätkokouksen PSL:n toimistolla (Haapaniemenkatu 10 A) poikkeuksellisin järjestelyin.
1. Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle ti 31.3. 2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän
Olemme keränneet tietoa esim. koronaviruksen vaikutuksista seuratoimintaan. Linkeistä löytyy myös seurojen helpdesk
Toimintaa on tarkoitus jatkaa uusin kalenterein kesäkuussa. Keväälle suunniteltu Liikuntaneuvonnan kiertue, ONNI-Liikuntalauantait ja Tanssikurssit siirtyvät uusiin ajankohtiin. Kesäkuusta alkaen toimintaa järjestetään Linnanpellonkadun ja Taivaanpankontien lisäksi Niiralan Kulman Porkkanakadun asuinalueella.
Pohjois-Savon Liikunnan henkilöstö siirtyy 17.3 lähtien koronaviruksen vuoksi ohjeistuksen mukaisesti etätyöhön. Toimistolla jatkaa työskentelyä ainoastaan toimistosihteeri Tiina Kiiskinen ja siellä voi asioida vain välttämättömässä tarpeessa. Henkilöstön kanssa asioidaan puhelimitse, s.postilla ja erilaisten etäyhteyksien kautta. Käytäntö jatkuu niin pitkään kuin on tarvetta. Eri tilaisuuksien peruuttamisesta tiedotetaan erikseen niitä koskeville kohderyhmille.
Koronavirus (13.3.2020)
Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun.
Järjestöfoorumi on siirretty tuonnemmaksi koronaviruksen takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Siilinjärven Liikkuva varhaiskasvatus hankkeessa arjen liikkumista lisätään monen eri tahon yhteistyöllä.
Leppävirran lukiossa on kannustettu oppilaita aktiivisempaan opiskelupäivään mm. hankkimalla suuren suosion saavuttanut biljardipöytä ja sulkapallomailoja sekä avaamalla liikuntasalin tilat. Luokkiin on hankittu jumppakeppejä ja oppilaita on koulutettu liikuntatutoreiksi.
RSS ATOM