Ajankohtaista

Pohjois-Savon Liikunta ry:n syyskokous valitsi PSL:n uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2020-2021 kuopiolaisen Antti Kivelän. Varapuheenjohtajiksi valittiin Anna-Maija Nenonen (Tervo) ja Pekka Hahlin (Varkaus). Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Risto Laasanen (Kaavi), Anne Väisänen (Kiuruvesi), Mikko Kuparinen (Kuopio), Jukka Sormunen (Kuopio), Nina Herd (Iisalmi), Katariina Hirvonen (Siilinjärvi) ja Eero Heiskanen (Sonkajärvi). Pohjois-Savon Liikunta kiittää hallitustyöskentelystä väistyviä puheenjohtaja Arto Niemelää, varapuheenjohtaja Hannu Kiminkistä sekä hallituksen jäsen Päivi Huttusta hienosta työstä pohjoissavolaisen liikunnan ja urheilun parissa!
Hakuaika alkaa 12.11.2019 ja päättyy 17.12.2019 klo 16:15. Seuratukea haetaan sähköisesti Suomisport-palvelusta.
Hakuaika 12.11.-17.12.2019, haku sähköisesti osoitteessa www.suomisport.fi
ESR-rahoitteisessa hankkeessa on toteutettu lokakuun ajan keskustelevia infoja ja käynnistetty lihaskuntoryhmiä Taivaanpankontien ja Linnanpellonkadun kerhohuoneilla.
PSL:n syyskokous pidetään Hotelli IsoValkeisessa Kuopiossa torstaina 14.11. klo 18.30 alkaen. Valtakirjojen tarkistus ja kahvitus alkaa klo 18. Syyskokouksessa vahvistetaan toiminta- ja taloussuunnitelma sekä tehdään hallitusvalinnat kaudelle 2020-2021.
Tilaisuudessa saa eväitä siihen, miten kehittämisavustusta voi hakea liikunnallisen elämäntavan hankkeisiin. Päivän aikana selviää mm. mitä ehtoja avustuksen käyttöön liittyy ja minkälaisia kokemuksia on saatu aikaisemmista kehittämishankkeista.
Päivitetty aikuisten suositus huomioi liikkumisen ohella vahvasti myös paikallaanolon tauottamisen ja riittävän unen merkityksen. Suosituksessa nostetaan esille myös lihaskunto, joka jää usein suomalaisilla vähälle huomiolle.
Tule infoon tai sovi seurakohtainen tapaaminen.
Seminaari tarjoaa työkaluja arjen fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille.
RSS ATOM