Vuorelan Kunto etsii seuratyöntekijän sijaista

4.9.2023

Vuorelan Kunto ry etsii riveihinsä ammattitaitoista ja oma-aloitteista liikunnanohjaajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työhösi kuuluu ryhmäliikunnan ohjaaminen sekä tuntien suunnittelu.
Ryhmiä meillä on joka ikäluokalle vauvasta vaariin, joten monipuolisuus ohjauskokemuksessa katsotaan eduksi. 

Työtunteja tarjolla 19-27 h/ viikko.
Ohjaukset sijoittuvat aamu-, päivä sekä ilta-ajoille. 
Palkkaus määräytyy työkokemuksen ja koulutuksen mukaan: n.14-18€/ tunti tai kuukausipalkalla 80% työajalla 1650€/ kk.
Työn kesto: arviolta 1-6kk.

TEHTÄVÄNKUVAUS JA EDELLYTYKSET HAKIJALTA

Työ on pääosin ihmisten kanssa tehtävää ohjaustyötä, joten odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelu taitoja sekä pelisilmää toimia eri-ikäisten ryhmien kanssa. Ryhmäliikuntatuntien suunnittelu on myös ohjaajan vastuulla, joten odotamme, että osaat suunnitella tunteja itsenäisesti sekä yhdessä työparin kanssa. 

TARJOAMME HAKIJALLE

Tarjoamme hakijalle monipuolisen työkentän ja mukavan ympäristön Vuorelan kauniissa maisemissa. Sekä hyviä työsuhde-etuja kokous-, juhla- ja saunatilojen vuokrauksen osalta.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠LISÄTIEDOT

Anna Tissari
Seuravastaava
Vuorelan Kunto
vuokuliva@outlook.com
0504427766

HAKEMINEN

Voit soittaa lisätietoja seuravastaavalta tai laittaa suoraan vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n osoitteeseen vuokuliva@outlook.com.

Työt alkavat niin pian kuin mahdollista, eli paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VUORELAN KUNTO RY

Vuorelan Kunto eli VuoKu on perustettu v. 1972. Alusta asti tavoitteenamme on ollut tarjota liikkumisen mahdollisuuksia alueen asukkaille. 

Järjestämme ryhmäliikuntaa lapsille ja aikuisille, ylläpidämme latuja ja ulkoilureittejä sekä järjestämme erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.