Kuopio KIDS ja Tahko KIDS konsepti starttaa hiihtolomaviikoilla

16.2.2018

Finland Ice Marathonin minimaraton on mukana Kuopio KIDS ja Tahko KIDS - konseptissa

KIDS kokoaa hiihtoloman tekemiset yhteen!

Kuopion alueesta muodostui tänä vuonna yksi suuri hiihtolomapuisto, kun lapsille suunnattu hiihtoloma-ajan palvelutarjonta kerättiin ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan. Uuden kokonaisuuden ytimen muodostavat Suomen koulujen hiihtoloma-ajalle 16.2.-11.3.2018 perinteinen Kuopion Hyperhiihtoloma sekä Tahko Kids -konsepti.

Lapsille suunnatut aktiviteetit löytyvät nyt yhdestä paikasta

Kuopion alue on erittäin suosittu lomanviettopaikka läpi vuoden, eikä vähiten siksi että alue tarjoaa Kuopion kaupungin palveluiden lisäksi myös Tahkon monipuoliset lomakeskuspalvelut. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus sisältää uskomattoman määrän mukavaa tekemistä ja ne on nyt kasattu yhteen paikkaan.

”Heräsimme havaintoon, että Kuopion alue on Suomen monipuolisin hiihtolomakohde. Monet palveluista ja aktiviteeteista vain ovat olleet hiukan vaikeasti lomalaisten havaittavissa, mutta nyt halusimme auttaa lomalaisia löytämään omat suosikkinsa”, kertoo Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

Kuopion hyperhiihtoloma laajentui myös matkailijoiden ulottuville

Kuopiossa on jo vuosien ajan ollut erityinen lasten hiihtolomaviikoille suunnattu palvelukokonaisuus nimeltään Hyperhiihtoloma, joka on sisältänyt useita etuja lapsille, kuten alennetut hinnat uimahalliin, ohjattua toimintaa, etuja kulttuuripalveluista ja museoista. Nämä palvelut tuotiin nyt myös matkailijoiden ulottuville Tahko Kids -palveluilla sekä monilla uusilla eduilla laajennettuna.

Kids-konseptin edut on kerätty verkkoon omille verkkosivuilleen. Sivuilta löytyy mm. erilaisia aktiviteetti- ja kulttuuripalveluita, ravintola- ja ostosetuja sekä muuta aiheeseen liittyvää informaatiota. Kuopion ja Tahkon edut löytyvät omilta sivuiltaan osoitteista www.kuopiokids.fi ja www.tahkokids.fi

Etuja ilmaiselle Kids -rannekkeella

Merkittävä osa Kids -konseptia on myös 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettu maksuton ranneke, jolla sivustoille kootut edut saa käyttöönsä. Ranneke myös muistuttaa katsomaan sesongin mukaiset edut.

Finland Ice Marathonin yhteydessä järjestettävässä Kuutamoluistelussa on rannekkeita jaossa (rajoitettu määrä) ja ranneketta vastaan saa mm. lauantain 24.2. minimarathonin osallistumismaksusta 2€ alennuksen. Alennus huomioidaan paikan päällä ilmoittautuessa, ei netti-ilmoittautumisessa.

”Lapset pitävät rannekkeista. Hiihtoloman Kids-ranneke symboloi sitä, että koko alueemme on oikea hiihtolomapuisto! Hauskaa on myös se, että sama ranneke toimii sekä Tahkolla että Kuopiossa”, hehkuttaa Kids -tuottaja Karolina Huuhtanen.

Rannekkeita on jaossa rajallinen määrä ja niitä jaetaan oma kiintiönsä jokaisen kolmen hiihtolomaviikon aikana. Kiinnostuneiden kannattaa hakea oma rannekkeensa heti loman alussa, jotta sellaisen varmasti saa. Rannekkeita jaetaan useissa alueen yrityksissä, paikat löytyvät kuopiokids.fi – ja tahkokids.fi -sivuilta.

KIDS Hyperhiihtolomat tarjoavat Kuopion kaupunki, järjestöt, matkailuyritykset ja yksityiset toimijat.