Pohjois-Savon Liikunta hakee seurakehittäjän sijaista.

10.2.2016

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen seurakehittäjän sijaista vastaamaan seuratoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä alueemme urheiluseurojen kanssa sekä toimimaan osana PSL:n toteuttamaa liikunnan edistämistyötä.

Työsuhteen kesto on 1.4.2016-31.3.2018 ja sen edellytyksenä on PSL:n hakeman ESR-rahoitteisen hankkeen käynnistyminen. Tehtävään edellytetään vähintään toisen asteen tutkinnon suorittamista sekä joustavaa asennetta työhön ja työaikoihin. Lisäksi vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja soveltuvuutta sekä ryhmä- että yksilötyöskentelyyn. Järjestö- ja kuntakentän tuntemus sekä työkokemus alalta katsotaan eduksi. Työaika on 37,5h/vko.
Jos olet innostunut auttamaan urheiluseuroja onnistumaan tulevaisuudessa sekä omaat valmiudet tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputöihin saatat olla etsimämme henkilö.
Tarjoamme innostavan työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Tiedustelut seurakehittäjä Niina Markkanen, puh. 050-3223971.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 29.2.2016 mennessä Pohjois-Savon Liikunta ry:n aluejohtajalle risto.kovanen@pohjois-savonliikunta.fi tai postitse Haapaniemenkatu 10 A 70100 Kuopio.