Pohjois-Savon Urheilugaala Kuopion kaupunginteatterissa 27.1.2017

21.12.2016


Neljäs Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa perjantaina 27.1.2017. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon Liikunta ry ja toisena isäntänä on Pohjois-Savon liitto.

Maakunnallisessa Urheilugaalassa palkitaan vuoden 2016 Pohjois-Savon parhaita urheilijoita sekäliikunnan ja urheilun vaikuttajia seuraavissa kategorioissa

  • Vuoden urheilija
  • Vuoden valmentaja
  • Vuoden joukkue
  • Savolainen urheiluteko
  • Taustavoima-palkinto
  • Vuoden nuorisourheiluseura
  • Vuoden nuori urheilija
  • Elämänura-palkinto
  • Kuntien Vuoden liikuttajat
  • Veikkauksen Jokeri-palkinto

Ehdota palkittavia

Vuoden urheilijan, valmentajan ja joukkueen valitsee Savon Sanomien asiantuntijaraati. Kuopion Urheilutoimittajien Kerho valitsee Savolainen urheiluteko ja Taustavoima-palkittavat. Valinnat Pohjois-Savon kuntien Vuoden liikuttajista tekevät kunnat itse.

Pohjois-Savon Liikunnan gaalaraati valitsee Vuoden nuorisourheiluseuran, Vuoden nuoren urheilijan sekä Elämänura-palkinnon saajan. Näihin kolmeen kategoriaan on pohjoissavolaisilla mahdollisuus tehdä ehdotuksia Internetin kautta osoitteessa: www.pohjois-savonliikunta.fi/urheilugaala.

Sata kuvaa pohjoissavolaisesta urheilusta kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea

Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden juhlavuosi ja se näkyy valtakunnallisen Suomen Urheilugaalan lisäksi myös maakunnallisissa gaaloissa. Juhlavuoden kunniaksi Pohjois-Savon Liikunta kerää maakunnan urheiluseuroilta ja -vaikuttajilta kuvia pohjoissavolaisesta urheilusta. Tavoitteena on kerätä Pohjois-Savon Urheilugaalaan näytille 100 kuvaa kattavasti sadan vuoden ajalta ja kuvat ovat esillä myös muissa yhteyksissä ensi vuoden aikana.

Haemme erityisesti sellaisia kuvia, joissa on seuran ja sen toiminnan tai pohjoisavolaisen urheilun kannalta jotain ainutlaatuista, historiallista tai sykähdyttävää. Kuvat voivat olla esim. urheilijoista tai muista seuratoimijoista, kisatapahtumista, ilmiöistä tai muista mielenkiintoisista aiheista.

Mikäli sinulla on kuvia, jotka haluat olevan esillä näyttelyssä, lähetä (max. 5 kuvaa) alkuperäinen kuva (palautetaan) tai hyvälaatuinen kopio postitse Pohjois-Savon Liikuntaan osoitteeseen Haapaniemenkatu 10 A, 70100 Kuopio tai digitaalisessa muodossa sähköpostilla osoitteeseen marko.heikkinen@pohjois-savonliikunta.fi

Kuvan mukana tulee olla tiedot kuvaajasta sekä kuvasta (ketä kuvassa esiintyy, missä ja milloin se on otettu). Lähettäjällä tulee olla käyttöoikeudet kuvaan. Pohjois-Savon Liikunta valitsee esille laitettavat kuvat ja sillä on oikeus käyttää kuvia Pohjois-Savon Urheilugaalassa sekä muissa tilaisuuksissa ja niihin liittyvässä markkinoinnissa ja viestinnässä.

Lisätietoja antaa Pohjois-Savon Liikunnan aluejohtaja Risto Kovanen

Ilmoittautuminen Pohjois-Savon Urheilugaalaan avautuu tapahtuman Internet-sivuilla lokakuun lopussa.