Ajankohtaista

Hanki liikkuvalle ystävällesi lahjakortti Pohjois-Savon Liikunnan tapahtumiin. Lahjakortilla voi käyttää mihin tahansa Pohjois-Savon Liikunnan tapahtumaan yhteen lajiin. Näin lahjan saaja voi miettiä mikä liikuntamuoto ja ajankohta hänelle parhaiten sopii.
Pohjolapalkinto hyvälle seuralle kilpailun yleisöäänestys on päättynyt. LEPPÄVIRRAN VIRI ON KOLMEN PARHAAN JOUKOSSA ja taistelee 10 000 €:n pääpalkinnosta.
Arto Niemelä Iisalmesta valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi vuosille 2012-2013. Varapuheenjohtajiksi Leo Kukkonen Pielavedeltä ja Anna-Maija Nenonen Tervosta.
Seura tekee arvokasta työtä lasten ja nuorten tanssiurheilun parissa. Sinetti luovutettiin seuralle Itä-Suomen alueen perinteisissä tanssikilpailuissa Syysviännöissä lauantaina 26.11.
Tule oppimaan kinesioteippauksen perusteet ja kuinka kinesioteippausta voidaan hyödyntää omassa lajissasi. Koulutuspäiviä on tarjolla kaksi, valitse itsellesi sopivampi päivä (13.12. täynnä).
Pohjois-Savon Liikunta ry on perustanut maakunnallisen seuratoiminnan työryhmän, johon on valittu edustajia pohjoissavolaisista urheiluseuroista. Työryhmä aloittaa vuoden 2012 alussa.
Sunnuntaina 6.11.2011 Kuopion kaupungin teatterin suuri sali oli ääriään myöten täynnä. KNV on toiminut kolmella eri vuosisadalla. Seura on tarjonnut kuopiolaiselle naisille voimistelua vuodesta 1886 lähtien.
Välkkäri-koulutus on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille 5. - 9.luokkalaisille. Koulutuksessa nuoret saavat valmiuksia toimia oman koulunsa välitunneilla liikuntaan innostajina, leikkien ja pelien käynnistäjinä sekä ohjaajina. Tilaa välkkärikoulutus omalle koulullesi!
Viri on kuuden seuran joukossa, jotka esitellään TV 2:n SISU-ohjelmassa. Lähetys nähtävissä Yle Areenalla.
Lumilyhtyarpojen myyntiaika alkoi lokakuussa, nyt viimeistään kannattaa tehdä arpatilaukset.
RSS ATOM