Ajankohtaista

Edellä ovat yleisurheilun Suomi - Ruotsi maaottelu ja Salpausselän Kisat. Ruotsin tunnetuin tapahtuma on Finnkampen. Tämän vuoden Kalevan Kisat pidetään Turussa 5-7.8.2011.
OLETKO YLI 40-VUOTIAS NAINEN? OLETKO YKSITYISYRITTÄJÄ? HARRASTATKO VÄHÄN TAI ET OLLENKAAN SÄÄNNÖLLISTÄ LIIKUNTAA? HALUATKO OLLA PAREMMASSA FYYSISESSÄ KUNNOSSA JA SYÖDÄ PAREMMIN? OLETKO MOTIVOITUNUT ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN? Jos vastasit KYLLÄ kaikkiin kysymyksiin, hae mukaan!
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kahdeksalle terveysliikuntahankkeelle Pohjois-Savoon. Tukea saivat Kuopion Reumayhdistys ry, Lippuniemen asukasyhdistys ry, Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon munuais- ja maksapotilaat ry, Ilvola-säätiö, Hukka-Putki ry, Pohjois-Savon hiihto ry ja Pohjois-Savon Liikunta ry.
Leirin vahvuus oli kokonaisuudessaan 350, kun mukaan lasketaan ohjaajat, järjestäjät, keittiöhenkilöstö, siivoojat ja muut toimijat.
Kunnossa Kaiken Ikää -ohjelmaan liittyvä rekkakiertue vieraili Satamatorilla keskiviikkona. Tori täyttyi massiivisen rekan lisäksi lukuisista teltoista, joissa mm. kuopiolaiset urheiluseurat esittelivät toimintaansa.
Pohjois-Savolaisille seuroille jaettiin seuratoiminnan tukea sekä viisi seuraa sai tukea päätoimisen palkkaukseen.
Perjantaina 20.5. Kuopiossa nautittiin aurinkoisen keväisestä säästä sekä liikunnan riemusta Kunnon Askelen merkeissä.
Urheiluseura Kuopion Reippaan Voimistelijat ry sai 1 600 euron Pohjola-palkinnon Pohjois-Savossa tiistaina 8.2.
Nyt seuroille on tarjolla seurakoulutusten Supertripla, joka koostuu kolmesta Hyvä Seura koulutuspuun kurssista. Voit ostaa seurallesi paikan/paikkoja koko kurssisarjaan tai vain johonkin kurssille. Osallistumismaksu on sitä edullisempi, mitä useammalle kurssille osallistuu.
RSS ATOM